Nelsinho saab kinga. Äärmiselt head uudised.
Ta ise on üsna õnnelik, sest ega ta Renault's eriti õnnelik ei olnud, kuna Briatore obviously eelistas Alonsot ja siis ei olnud rahul Nelsinho tulemustega.
Ma heidaks Briatorele ette seda, et Nelsinho sai alati uuendused alles GP pärast seda, kui Fernando need saanud oli ja no sa ei saa süüdistada meest, kes on noorem, vähemate kogemustega ja hullema autoga, kui tema tiimikaaslane, kes on juhtumisi kahekordne maailmameister ja tõenäoliselt üks parimaid sõitjaid läbi aegade.
Nende kahe viimase aastaga on ta mulle täitsa meeldima hakanud. Kahju, et ta ära minema peab, kuigi ma usun, et kuhu iganes ta ka läheb või mida ta teeb - seal on tõenäoliselt parem, kui tal Renault's oli :/
Mina eelistan ka loomulikult Fernandot, kuid minust ei olene kummagi sõitja tulemused. Briatorest aga küll.

Muide.
Williams ei ole rahul sellega, et Schumi saab testisõite teha, mis tegelikult on reeglitevastane. Mis mind imestama paneb on see, et Toro Rosso, kes sai endale uue noore sõitja Alguersuari ei tohtinud testisõite teha, Ferrari aga oma Schumiga võib. Samas Toro Rossol, kellel oleks õigus olla pahane, ei ole sellest sooja ega külma.
Alguersuari üllatas mind meeldivalt oma esimese sõiduga, sest tema ei olnud F1 autos eriti varem üldse olnudki ja ta ei teinud vigu ning lõpetas võistluse, mis oli tema suurim soov. Punkte ta ei lootnud nkn saada. ¡Muy bien, Jamie, de verdad!

T

0 comentarios: